РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Агнешка супа с подправки



Начална страница





 
 


ПРОДУКТИ

ПРИГОТВЯНЕ
     Нарежете на късчета 1/2 кг агнешко месо и го сложете да се вари със 7 - 8 чаши вода. Посолете го когато заври водата. Отделно запържете леко с 3 - 4 супени лъжици масло 4 - 5 стръка пресен лук, 1 връзка магданоз и 1 връзка копър, нарязани на ситно, заедно с 1 супена лъжица брашно. Разредете запръжката и я изсипете в супата, когато месото е почти сварено. Оставете супата да ври още 5 - 10 минути. Застройте я с две яйца и 1/2 чаша кисело мляко или вместо да я застройвате, поднесете я със ситно нарязани твърдо сварени яйца, поръсени с червен пипер.


Рейтинг: 0.0/0


 


 

 




Сб, 2024-04-27, 00:54

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP