200 г
телешко
филе
2 филии
хляб
50 г
агнешки
дреболии
или
мозък
ориз
сол
25 г
масло.
Филия
пържен
хляб,
върху
него
месо,
леко
изпържено,
хляб,
месо,
върху
него
пилешки
или
агнешки
изпържени
дреболии
или
сварен
мозък,
нарязан
на
дребно.
Поднася
се
с
най-различни
гарнитури.В
случая
хлябът
може
да
бъде
паниран.
Формата
на
месото
и
на
хляба
е
овална.
|
|
Търсене |
|
|
|
Споделете |
|
|
|
Translate |
|
|
|
Категории |
|
|
|
Архив |
|
|
|
Статистика |
|
|
|
CO2 емисии |
|
|
↑ Grab this Headline Animator
|