РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Бананов мармалад



Начална страница





 
 


ПРОДУКТИ
4 големи банан
125 г масло
250 г пудра захар
настъргана кора и сока на 1 лимон
4 яйца


ПРИГОТВЯНЕ
     Смачкват се бананите с дървена лъжица. Разтопява се бавно маслото в тенджера с дебело дъно, прибавя се захарта, бананите, лимоновата кора и сока. Вари се 10 минути. Разбиват се яйцата с вилица. След което разбиваме постепенно с 3 лъжици от банановата смес, за да се предотврати пресичането на яйцата. Смесва се с останалата бананова маса като се разбърква. Сместа се загрява, и се разбърква постоянно докато се сгъсти толкова, че да започне да полепва по лъжицата - да не се вари! Разлива се в затоплени, стерилизирани буркани и се затварят.


Рейтинг: 0.0/0


 




 




Пт, 2024-04-26, 17:59

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP