РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Бифтек с яйце



Начална страница





 
 


ПРОДУКТИ
550 г говеждо месо
5 яйца
50 г хрян
50 г прясно масло
сол
черен пипер
ГАРНИТУРА: тиквички, патладжани, цветно зеле.

ПРИГОТВЯНЕ
    Печеният бифтек се поднася още топъл, с прясното масло. Наоколо се слагат гарнитурите,а отгоре - цялото яйце, изпържено на око. Поднася се в момента на приготвянето.


 


 

 




Вт, 2024-04-23, 19:34

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP