РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Борш по украински



Начална страница





 
 


ПРОДУКТИ
120 г говеждо месо
300 г кости
180 г цвекло
240 г зеле
30 г картофи
60 г моркови
24 г магданозени корени
45 г лук
15 г чесън
9 г доматено пюре
9 г брашно
15 г сланина
15 г свинска мас или олио
3 г захар
 30 г сметана
сол
оцет
магданоз
дафинов лист
копър.


ПРИГОТВЯНЕ
     Цвеклото, нарязано на тънко, се задушава в мазнината заедно с доматеното пюре. Корените заедно с лука се нарязват и заедно с брашното се запържват отделно. Бульон от костите се прецежда. Към него се прибавя уврялото и нарязано на дребно месо заедно с прецедения месен бульон. Пускат се задушените зеленчуци, нарязаните картофи и цвеклото. Боршът се вари на тих огън. На края се подправя със сланина, нарязана на парчета, и чесън, стрит с магданоза. Поднася се с  поръсен с дребно нарязан магданоз и сметана.


Рейтинг: 0.0/0


 


 

 




Чт, 2024-04-25, 06:13

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP