РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Домашен кашкавал



Начална страница
,



 
 


ПРОДУКТИ
5 л прясно мляко
5 супени лъжици сол
1 пакетче лимонова киселина


ПРИГОТВЯНЕ
Сложете млякото в голяма тенджера да заври, като разбърквате непрекъснато, за да не се образува каймак. След като кипне, добавете солта, а 2-3 минути след това и лимоновата киселина. Варете до пресичането на млякото - не повече от 5 минути. Изсипете сместа в цедилка от тензух, за да се отцеди добре. След 12 часа извадете цедилката и сложете в калъп. Дръжте 2 часа на стайна температура, след което преместете на студено.


Рейтинг: 0.0/0


 




 




Сб, 2024-04-27, 04:52

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP