РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Кюфтета от картофи с кашкавал



Начална страница





 
 


ПРОДУКТИ
600 г картофи
60 г масло
60 г кашкавал
3 яйца
30 г брашно
сол
магданоз
30 г лук
смлян черен пипер.

ПРИГОТВЯНЕ
    Обелените картофи се варят почти на пара. Прекарват се през преса. Прибавят се настърганият кашкавал, половината брашно, половината яйце, настърганият лук, солта, магданозът и черният пипер. Замесва се тесто от което се правят кюфтета, които се панират в брашното и яйцата.. Пържат се в горещо масло. Поднасят се със салата според сезона или с кисело мляко.


 


 

 




Чт, 2024-04-25, 17:11

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP