РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Кюфтета от зеле



Начална страница





 
 


ПРОДУКТИ
310 г зеле
20 г мазнина
половин яйце
 10 г брашно
7 г галета
10 г лук
магданоз
чубрица.

ПРИГОТВЯНЕ
    Зелето се нарязва на тънко и се вари до омекване, след което се изстисква. Настърганият лук се прибавя заедно с белия сос, приготвен от брашното, сока от зелето и мазнината. Подправя се с магданоз, чубрица и сол. Прибавят се яйцата и всичкото се умесва. От полученото се правят елипсовидни кюфтета, които се панират в брашно, яйце и в галета. Пържат се в гореща мазнина. Готовите кюфтета се поднасят със салата според сезона.


 


 

 




Сб, 2024-04-20, 03:36

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP