РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Крем какао



Начална страница





 
 


ПРОДУКТИ
60 г какао
300 г сметана
150 г пудра захар
4 жълтъка.

ПРИГОТВЯНЕ
    Какаото се размива в чст от леко загрятата сметана, след което се пруибавя останалата. Към сместа се прибавят захарта и жълтъците. Кремът се вари при непрекъснато разбъркване на слаб огън, докато се сгъсти, порционира се и се гарнира с разбит със захар и дребно нарязани запечени бадеми.


 


 

 




Пт, 2024-04-26, 13:25

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP