РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Мейтаг Блю



Начална страница





 
 


ПРОДУКТИ
900 г смляно говеждо месо
180 г настъргано сирене "Чедър"
6 чаени лъжици омекнало краве масло
1 супена лъжица соев сос
1 и 1/2 супена лъжица дребно нарязан пресен чесън
млян черен пипер
6 парченца месест домат
6 резенчета лук
6 питки разделени на две и затоплени

ПРИГОТВЯНЕ
     Разбъркайте добре сиренето, соевия сос, маслото, чесъна, черния пипер, до получаване на хомогенна маса. Охладете я. От смляното месо направете шест кръгли шницела. В средата на всеки оформете кладенче и в него поставете по 40 г от приготвената смес. Изпечете ги на скара. Върху всеки шницел сложете малко дребно нарязан лук и парченце домат. Сервирайте в затоплена питка, намазана с масло.


Рейтинг: 0.0/0


 


 

 




Ср, 2024-04-24, 05:21

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP