РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













ОСИЯНКА



Начална страница





 
 


ПРОДУКТИ
3.210 кг свинско месо
400 г олио
30 г сол
30 г сухи люти чушки

ПРИГОТВЯНЕ
     Добре измитото месо се нарязва на късчета и се задушава в мазнината до готовност. Прибавят се солта и лютите чушки и се поднася в топло състояние.


Рейтинг: 0.0/0


 


 


 




Сб, 2024-04-20, 15:18

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP