РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Панирано сирене



Начална страница





 
 


ПРОДУКТИ
400 г краве масло
1 яйце
2 лъжици брашно
2 лъжици бяло вино
олио или зехтин


ПРИГОТВЯНЕ
     Сиренето се нарязва на малки парченца, потапят се в сместа приготвена от яйцето, брашното и виното, поставят се в сгорещеното олио и се пържат от двете страни до порозовяване. Сервират се топли със зеленчукова салата..


Рейтинг: 0.0/0


 


 

 




Чт, 2024-03-28, 15:11

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP