РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













ПАНИРАНО ЗЕЛЕ



Начална страница


ПРОДУКТИ:
1.500 кг зеле
50 г галета
100 г мас или олио
50 г брашно
2 1/2 яйца
сол
червен пипер
75 г кашкавал


ПРИГОТВЯНЕ:
Прясната зелка се реже на парчета , коите се нареждат едно върху друго и се заливат с много малко кипяща вода и сол. Като поври и омекне, се маха от огъня и се оставя да изстине във водата, която ще се погълне от зелето. Така пането става по-сочно. Зелката се панира в брашно, в разбито яйце и в смес от настърган кашкавал, червен пипер и галета. Зелето се пържи в гореща мазнина. Поднася се топло. Същото ястие може да се приготви и с кисело зеле.

Рейтинг: 0.0/0







 




Чт, 2024-04-25, 23:17

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP