РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Пържена риба



Начална страница
   Продукти: 720 г риба, лимон, 80 г олио, 20 г брашно, сол, черен пипер.
   Приготвяне: Почистената и измита риба се посолява. панира се в брашно и се пържи в горещо олио. За да се получи по-хубава глазура, към брашното за паниране се слага малко черен пипер. Поднася се върху грах, залят с масло, и парче лимон.


 




Сб, 2024-04-20, 06:26

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP