РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Риба с ориз



Начална страница





 
 


ПРОДУКТИ
200 г консервирана риба сафрид
200 г консервирана риба скумрия
300 г ориз
200 г консервирани гиби
100 г настърган кашкавал
4 супени лъжици нбрашно
400 г прясно мляко
60 г краве масло
черен пипер
сол на вкус.


ПРИГОТВЯНЕ
     Двете консерви се отварят, рибата се изплаква с топла вода, отцежда се и се смачква с вилица. Оризът се сварява със сол и черен пипер, отцежда се от водата и се държи на топло. Гъбите също се отцеждат от водата. Маслото се стопява в тенджера, наръсва се с брашното, разбърква се, прибавя се млякото, посолява се и се оставя да ври 7 -8 минути на слаб огън. Към полученият сос се прибавят настърганият кашкавал, рибата и гъбите. Разбърква се внимателно и се наръсва обилно с черен пипер. Оризът се разпределя в чинии, в средата се слага сместа от рибите и се сервира топло.


Рейтинг: 0.0/0


 


 

 




Ср, 2024-04-24, 00:25

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP