РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Салата от лапад



Начална страница






 
 


ПРОДУКТИ
1/2 кг лапад
5 - 6 супени лъжици олио
1/3 чаена лъжичка черен пипер
1/2 кг изцедено кисело мляко
2 супени лъжици пресен копър
сол на вкус.


ПРИГОТВЯНЕ
     Почистеният и измит лапад се слага в дълбока тенджера и се попарва със солена вода. После се отцежда и се нарязва на тънки лентички, след което се задушава под похлупак с олиото и малко вода. Подправя се със сол и смлян черен пипер. Задушения лапад се смесва с изцеденото кисело мляко и с нарязания на ситно копър.


Рейтинг: 0.0/0


 


 

 




Чт, 2024-04-25, 02:23

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP