РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Супа от лук



Начална страница



500 г лук
50 г масло
50 г брашно
100 г сирене или кашкавал
125 г бял хляб



Лукът се нарязва на ситно и се запържва в мазнината. Прибавя се брашното и като стане златисто, се залива с хладка вода. Супата се вари, като се посолява. Нарязват се тънки филийки хляб, позапичат се на фурна, след това се мажат с масло и се пекат отново, докато пожълтеят. Опечените филии е нареждат в супник, поръсват се настърган кашкавал (сирене или извара) и отгоре се залива със супата.

Рейтинг: 0.0/0



Коментар:




 




Пт, 2024-04-19, 19:43

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP