РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Свинско с ориз



Начална страница
,


 
 


ПРОДУКТИ
500 - 600 г свинско месо
1 чаена чаша ориз
1 глава кромид лук
2 1/2 чаена чаша бульон
черен пипер
сол на вкус

ПРИГОТВЯНЕ
     Месото се нарязва на парченца. Отделят се няколко парченца тлъстина, стопяват се и в получената мазнина се изпържва оризът. Месото и ситно нарязаният лук се заливат с малко вода и се варят до омекване на месото. Прибавя се изпърженият ориз, залива се с бульон (или вода), посолява се на вкус и се вари на тих огън, докато оризът поеме течността. Ястието се поръсва с черен пипери се оставя на страна от огъня, захлупено с капак, да престои десетина минути. Поднася се със салата или с туршия.


Рейтинг: 0.0/0


 




 




Чт, 2024-04-25, 13:03

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP