РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Тиквеник



Начална страница

Тиквеник






 
 


ПРОДУКТИ
1 пакет готови кори за баница
200 мл олио
300 г захар
200 г счукани орехови ядки
1/2 пакетче канела
тиква, обелена и настъргана на ренде.

ПРИГОТВЯНЕ
     Настърганата тиква се пържи  докато омекне. От време на време се разбърква. Прибавят се захарта, канелата и орехите. Корите за баница се нареждат в тавичка, като всеки ред се намазва с масло и се слага по малко от сместа.. Пак кори намазани с масло, и пак смес от тиквата и така докато се свършат. Най-отгоре се нареждат кори. Намазват се обилно с олио и се пече в умерена фурна..


Рейтинг: 0.0/0


 




 




Сб, 2024-04-20, 07:24

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP