РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Вегетарианска мусака



Начална страница





 
 


ПРОДУКТИ
600 г картофи
60 г олио
30 г лук
90 г сирене
30 г ориз
 1 1/2 яйце
300 г прясно мляко
30 г брашно
сол
черен пипер
магданоз.

ПРИГОТВЯНЕ
    Сварява се оризът, задушават се картофите, нарязани на дребно, нареждат се ред картофи, ред сирене, ред ориз. Така приготвената мусака се пече, след което се залива с прясно мляко и яйцата и отново се оставя  да се пече. По същият начин могат да се приготвят най-различни мусаки, като зеленчуците се задушават поотделно. По желание към тази мусака може да се поръси черен пипер и нарязан на дребно магданоз.


 


 

 




Чт, 2024-04-25, 18:09

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP