РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Задушен черен дроб



Начална страница





 
 


ПРОДУКТИ
1 кг черен дроб
парче сланина
100 г краве масло
1/2 чаена чаша червено вино
1/2 чаена чаша бульон
2 дафинови листа
по няколко зърна черен пипер и бахар
сол на вкус.

ПРИГОТВЯНЕ
     Без да режете подготвения дроб, го шпиковайте с ивички сланина и го изпържете в маслото. Прибавете бульона, виното, дафиновите листа, зърната черен пипер и бахара и посолете на вкус. Похлупете съда с капак и задушавайте във фурна, като от време на време отхлупвайте и поливайте със соса, който се е отделил.
     Поднесете дроба нарязан на филийки и полят със соса.


Рейтинг: 0.0/0


 


 


 




Чт, 2024-04-25, 06:36

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP