РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Задушени броколи



Начална страница



500 г броколи
сол
горчица или доматен сос.


Броколите се почистват, разделят се на розички, измиват се и се слагат за малко във вода и оцет. След това се задушват в малко вода. Малко преди да са готови се посоляват и се отцеждат. Поднасят се с горчица или доматен сос.




Рейтинг: 0.0/0




Коментар:




 




Чт, 2024-04-25, 18:59

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP