РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Зелена салата с яйца



Начална страница
Share |

               Продукти: 2-3 броя марули, 100 г пресен кромид лук, 3 броя яйца, 50 мл (1/4 ч. ч.) растително масло, сол и оцет на вкус.  

             Приготвяне:  Яйцата се сваряват твърди, охлаждат се, обелват се и се нарязват на резенчета, които се посоляват.
    
         Марулите и лукът се почистват, измиват се и се нарязват на ситно, след което се посоляват, разбъркват се и се поставят в салатени чинии. Върху тях се нареждат резенчета от яйцата. Така подредената салата се залива с растително масло и оцета.
      
      Вместо с яйца салатата може да се украси с маслини - 100 г (10-15 бр



 




Сб, 2024-04-27, 04:21

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP